Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 gałązek kolendry, świeżej, tylko liście
- 10 - 20 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 80 - 100 g pomidora, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 40 - 60 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 450 g awokado, bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 332.9 kJ / 79.6 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 238.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kremowe aïoli na żółtkach
10 min
Hummus z gremolatą z cukinii i serem feta
45 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Chimichurri
5min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Pesto z bazylii
10 min
Tapenada
5min
Pasta z bakłażana
55min
Salsa z pomidorów i kolendry
1h 5min
Hummus z domowym tahini
25 min