Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g oliwy z oliwek
- 170 - 200 g warzyw cebulowych, mieszanych (np. cebula, szalotka, por), pokrojonych na 2 cm kawałki
- 700 - 800 g warzyw, mieszanych (np. cukinia, marchewka, dynia, bataty, seler, pietruszka), pokrojonych na kawałki
- 750 - 850 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 489 kJ / 116.9 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 726.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warzywna zupa krem
50 Min
Krem marchewkowo-imbirowy z soczewicą
50 Min
Zupa krem ze szpinaku
40 Min
Zupa krem z warzyw
35 Min
Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
40 Min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 Min
Zupa krem z resztek warzyw
50 Min
Zupa z białych warzyw
45 Min
Krem marchewkowo-selerowy z oliwą ziołową
45 Min
Zupa krem marchewkowy z kolendrą
25min
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25min
Zupa krem z porów
30 Min