Jabłka pod kruszonką

Jabłka pod kruszonką

4.8 2.4K beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
6 porcji

Ingrediënten

  • 70 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
  • 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 1 ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
  • 70 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
    70 g cukru
  • 70 g płatków owsianych
  • 70 g mąki pszennej pełnoziarnistej
    70 g mąki pszennej

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 5.9 mg
Eiwitten 3.6 g
Calorieën 1091.1 kJ / 260.8 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 40.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...