Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 1 ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
70
g cukru trzcinowego, nierafinowanego
of 70 g cukru - 70 g płatków owsianych
-
70
g mąki pszennej pełnoziarnistej
of 70 g mąki pszennej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1091.1 kJ / 260.8 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 5.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudding z tapioki i mus z miechunki peruwiańskiej
45 min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3 Std. 10 Min
Galette z borówkami
1 godz. 25 min
Eton Mess z rabarbarem
2h 5min
Ciasto migdałowe z Santiago
1 Std. 30 Min
Tarta z botwinką i serem feta
1 godz. 45 min
Wegańskie jabłka pod kruszonką z lodami waniliowymi
1 godz.
Placek z jabłkami i owsianą kruszonką
1 godz. 35 min
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1 godz.
Rabarbar pod kruszonką
55 min
Szybkie ciasto ze śliwkami
1h 10min
Owoce zapiekane pod kruszonką „ze wszystkiego”
50 min