Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia kokilek
- 150 g cukru trzcinowego, drobnego
- 95 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 50 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 1 żółtko
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1491.3 kJ / 356.4 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 28.8 mg
Alternatieve recepten
Panna cotta
3 Std. 15 Min
Mus czekoladowy
3h 20min
Crémeux czekoladowe
3 Std. 15 Min
Tarta czekoladowo-orzechowa bez pieczenia
1hod. 10min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2h
Crème brûlée
2hod. 30min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
35min
Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym
2hod. 30min
Deser z płynną białą czekoladą
3hod.
Fondant czekoladowy
50min
Suflety pomarańczowo-czekoladowe
45min