Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Dinkel
- 200 g Süßkartoffel, in Stücken
- 280 g Wasser
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 150 g Walnusshälften
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 193 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhrenbrot
2 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2hod. 45min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Saftiges Kürbisbrot mit Schwarzkümmel
1h 30min
Dinkel-Möhren-Brot
1 Std. 40 Min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Möhren-Müsli-Brot
2h 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.