Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 450 g Mehl
- 250 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 250 g geriebener Käse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3267 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1827 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelle Thunfisch-Pizza
1h
Blitz-Pizza
40min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30 min
Vegetarische Pizza
1h 45min
Blätterteig-Pizza
30min
Grießplätzchen in Zuckersirup (İrmik Tatlısı)
1h 30min
Pizza Greco
1h 20 min
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Tandoori-Pizza
1h 45min
Weihnachts-Bratäpfel
40min
Burrata-Pizza
1h 40min