Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 450 g Mehl
- 250 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 250 g geriebener Käse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3267 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1827 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Räucherlachs-Pizza
1h
Surf & Turf Pizza mit Rucolacreme
1h 40min
Paprika anbraten (400 g)
25 min
Schnelle Zwiebelfladen
1h 20min
Paprika anbraten (200 g)
20 min
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30 min
Lahmacun-Pizza
2 godz.
Pizza mit Pute und Sauce Hollandaise
1h 45min
Blitz-Pizza
40min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Tandoori-Pizza
1h 45min