Apparaten en accessoires
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
1 beker
Ingrediënten
-
varkenshaasje in stukken (± 3 cm)300 g
-
olie10 g
-
sojasaus40 g
-
suiker40 g
-
rijstwijn20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
67 g
Calorieën
3051 kJ /
730 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Fruitnectar
10min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen