Apparaten en accessoires
Bessenmix-yoghurt
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
96 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
635 kJ /
151 kcal
Vetten
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Gewone yoghurt
14u.
Tequila 'Refresher'
5min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Tomatenketchup
1u. 15min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Basisrecept Brood
3u.