Apparaten en accessoires
Bessenmix-yoghurt
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
96 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
635 kJ /
151 kcal
Vetten
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Boeddha bowl met kip
1u.
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Brusselse Wafels
1u.