Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 300 g de durazno, maduro, pelado, sin hueso, en trozos (ver Consejo)
- 100 g de jitomate, maduro, en trozos
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 2 - 3 gotas de salsa picante roja, p.ej. Tabasco
- 1 - 2 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 cdita de sal
- 400 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de calamares, limpios, en trozos
- aceite de oliva extra virgen, para sazonar (optioneel)
- jugo de limón amarillo, para sazonar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 457.2 kJ / 109.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 821.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Nieve de ate de membrillo
10 min
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1h 30min
Pan de tocino y datil
1h
Lomo en salsa de cacahuate
15 min
Frijoles Maneados
20 min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Tarta de chocolate con crema de Mascarpone y base de Amaretti
2 godz. 30 min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 godz. 20 min
Nieve de pepino y limón
10 min
Tortugas de tres chocolates
1h
Desayuno al horno con croissant
40min