Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 300 g de durazno, maduro, pelado, sin hueso, en trozos (ver Consejo)
- 100 g de jitomate, maduro, en trozos
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 2 - 3 gotas de salsa picante roja, p.ej. Tabasco
- 1 - 2 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 cdita de sal
- 400 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de calamares, limpios, en trozos
- aceite de oliva extra virgen, para sazonar (optioneel)
- jugo de limón amarillo, para sazonar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 457.2 kJ / 109.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 821.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pico de gallo con frutas y hierbabuena
15min
Papitas negras
55min
Ceviche de tomate
15min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
55min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Ceviche de marlin
25min
Pulpo con soya y mantequilla
1 Std. 40 Min
Aguachile de camarón
15min
Dip de ostiones y espinaca
15min
Tiradito de cecina
10min
Tortas ahogadas
2 Std. 40 Min