Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)

Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)

4.0 41 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 raciones

Ingrediënten

  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • 100 g de aceite de oliva
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de puerro en rodajas
  • 600 g de mollejas de cordero limpias
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de pimentón
  • 50 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 16.21 g
Calorieën 1700 kJ / 407 kcal
Vetten 36.84 g
Vezels 0.93 g
Koolhydraten 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...