Compatibele versies
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 16.21 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.84 g
- Vezels
- 0.93 g
Alternatieve recepten
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Callos con garbanzos
45 min
Caldereta manchega
1hod.
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1hod.
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1hod.
Estofado de ciervo
1hod.
Cordero al ajillo
1hod.
Carrilleras al pimentón con verduras
1 Std. 20 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min
Patatas guisadas con conejo
50 Min