Compatibele versies
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 16.21 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.84 g
- Vezels
- 0.93 g
Alternatieve recepten
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Costillas al vino con arroz
1h
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Riñones al jerez
1h
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Guarrito extremeño
50min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35 Min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Alitas de pollo al ajillo
30min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min