Compatibele versies
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 16.21 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.84 g
- Vezels
- 0.93 g
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Guarrito extremeño
50min
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Patatas revolconas
40min
Caldereta manchega
1 godz.
Callos con garbanzos
45 min
Carcamusas de Toledo
45 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Caldereta de cordero
50min