Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g veal sweetbreads
- 750 g water, cold
- 250 g white vinegar
- 600 g water, room temperature
- water, cold
- ice cubes, for chilling
- 300 g green onions, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 1 - 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g white wine
- 100 g whipping cream
- fine sea salt, or to taste
- ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Baked masala fish
1h 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Prune Jam
55 min
Trout with hollandaise sauce
50min
Steamed Peppers
25 min