Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di cipolla, in quarti
- 20 g di olio
- 320 - 350 g di carne di manzo, cotta e a pezzi (vedere consigli)
- 40 - 50 g di carota, cotta e tagliato a pezzi (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ - ½ cucchiaino di maggiorana secca
Pierogi
- 250 g di acqua + q.b.
- 1 uovo
- 20 g di olio di semi di colza
- 560 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Keftedes (polpette greche)
2 godz. 30 min
Pierogi alle patate dolci e ricotta
1h 10min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Chicken tenders
4h 30 min
Langos
5h 10min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Mochi
40 Min
Brigadeiros
2 godz. 30 min
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1h 10min
Stufato di manzo e verdure invernali
4h 30 min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min