Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

Pierogi di manzo (ravioli polacchi)

4.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 20 g di olio
  • 320 - 350 g di carne di manzo cotta e a pezzi (vedere consigli)
  • 40 - 50 g di carota cotta e tagliato a pezzi (vedere consigli)
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ¼ - ½ cucchiaino di maggiorana secca
Pierogi
  • 250 g di acqua + q.b.
  • 1 uovo
  • 20 g di olio di semi di colza
  • 560 g farina + q.b.
  • 1 pizzico di sale + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2006 kJ / 479 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 74.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...