Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di cipolla, in quarti
- 20 g di olio
- 320 - 350 g di carne di manzo, cotta e a pezzi (vedere consigli)
- 40 - 50 g di carota, cotta e tagliato a pezzi (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ - ½ cucchiaino di maggiorana secca
Pierogi
- 250 g di acqua + q.b.
- 1 uovo
- 20 g di olio di semi di colza
- 560 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso pilaf con vitello
1u. 50min
Entrecote con risotto ai funghi
40 min
Thai tom yum
1h 30min
Mini quiche con anatra confit
5h
Insalata di ravanelli e spinaci
15min
Maiale in agrodolce
45 min
Zuppa di gamberi piccante
45 min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Gamberi e calamari speziati
20min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min