Cuisson de l'épeautre perlé

Cuisson de l'épeautre perlé

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

  • 200 - 500 g d'épeautre perlé
  • 400 - 700 g d'eau
  • ½ - 1 ½ c. à café de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 0.6 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 910.6 kJ / 217.5 kcal
Vetten 0.9 g
Vezels 37.8 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 37.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...