Apparaten en accessoires
Cuisson de l'épeautre perlé
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
200 - 500 g d'épeautre perlé
-
400 - 700 g d'eau
-
½ - 1 ½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
0.6 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
910.6 kJ /
217.5 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
37.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mode rice cooker
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du millet
45min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Salade de quinoa
40min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 200 g d'oignons
20min