希臘肉丸

希臘肉丸

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切4等分
    140 克
  • 馬鈴薯 切6等分 (未削皮前約1000克)
    700 克
  • 3 顆
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 新鮮巴西利 取葉
    25 枝
  • 1 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 乾燥薄荷 (optioneel)
    1 茶匙
  • 麵包粉
    50 克
  • 絞肉 (豬肉、雞肉或混合肉類)
    1000 克
  • 油炸用蔬菜油

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 30 g
Calorieën 1396 kJ / 334 kcal
Vetten 13 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...