Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 粒 蒜頭
- 800 克 去骨豬肩肉 ,無筋,切成同樣大小 (約5-6大塊)
- 110 克 洋蔥 ,切薄片
- 1 枝 新鮮迷迭香
- 225 克 水
- 170 克 蘋果醋
- 1 茶匙 蔬菜高湯醬
- ½ 茶匙 鹽 提味,依個人口味調整
- 510 克 烤肉醬 ,多備一點沾醬用
- 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- 綠葉萵苣
- 6 個 漢堡麵包 ,橫剖兩半
- 紫洋蔥 ,切薄片
- 烤肉醬 ,多備一點沾醬用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg