Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 橄欖油 ,塗抹用
- 800 克 去骨去皮雞大腿 ,切塊 (3公分-詳見要訣)
- 250 克 泰國香米
- 1000 克 水
- 2 茶匙 鹽
- 180 克 紅蘿蔔 ,切薄片 (0.5公分)
- 100 克 甜豌豆 ,去絲
- 1 顆 蛋
- 60 克 玉米粉 (詳見要訣)
- 2 茶匙 紅椒粉
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 粒 蒜頭
- 30 克 米醋
- 60 克 蜂蜜
- 20 克 甜辣醬
- 60 克 蕃茄醬 ,自製
- 30 克 紅糖
- 50 克 醬油 (詳見要訣)
- 20 克 芝麻 (任一種類)
- 2 枝 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2983.8 kJ / 710.4 kcal
- Eiwitten
- 45.9 g
- Koolhydraten
- 85.4 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 2303.9 mg