Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 粒 蒜頭
- 1 枝 新鮮百里香
- 2 片 新鮮月桂葉
- 1 根 西洋芹 ,切碎
- 1 把 新鮮平葉巴西利
- 100 克 韭蔥 ,切薄片 (1.5公分)
- 150 克 紅蘿蔔 ,切薄片 (1.5公分)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 1 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- 900 克 水
- 1000 克 小牛肉 (小犢牛),切塊 (2-3公分)
- 500 克 蘑菇 ,切4等分或6等分
- 50 克 奶油,有鹽或無鹽
- 50 克 麵粉
- 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約35%)
- 2 顆 蛋黃
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g