Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
雞肝煎餅
- 600 克 雞肝
- 2 顆 蛋
- 50 克 麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 30 克 油 ,煎炸用
餡料
- 160 克 洋蔥 ,切4等分
- 100 克 紅蘿蔔 ,切小塊
- 3 粒 蒜頭
- 40 克 油
- 85 克 蕃茄醬
- 100 克 美乃滋 ,自製
組合
- 20 克 美乃滋 ,自製
-
10
克 新鮮蒔蘿 ,切碎
of 10 克 新鮮綜合香草 ,切碎 - 50 克 青椒 ,洗淨去籽,切小塊 (0.5公分)
- 50 克 紅甜椒 ,洗淨去籽,切小塊 (0.5公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g