Pavlova con frutos rojos y coulis de frambuesa

4.4 35 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 40min
12 raciones

Ingrediënten

Coulis de frambuesa
  • 200 g de frambuesas (frescas o congeladas)
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de zumo de limón
Pavlova
  • 330 g de azúcar
  • 250 g de clara de huevo (aprox. 8 claras de huevo), a temperatura ambiente
  • 1 cucharada de azúcar vainillado
  • 1 pellizco de cremor tártaro
  • 1 cucharadita de vinagre
  • 2 cucharadas de maicena
Crema de frambuesa
  • 600 g de nata (35% de grasa)
  • 20 g de frambuesas frescas
Montaje
  • 500 g de frutos rojos frescos variados

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 90.4 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 1451 kJ / 345 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 11.4 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...