Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coulis de frambuesa
- 200 g de frambuesas (frescas o congeladas)
- 100 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Pavlova
- 330 g de azúcar
- 250 g de clara de huevo (aprox. 8 claras de huevo), a temperatura ambiente
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 1 pellizco de cremor tártaro
- 1 cucharadita de vinagre
- 2 cucharadas de maicena
Crema de frambuesa
- 600 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de frambuesas frescas
Montaje
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
Alternatieve recepten
Pastafrola de membrillo
2h
Pavlova de frutas tropicales
3 Std. 40 Min
Tarta de limón y merengue
3 Std.
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7h 40 min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 Std.
Tarta de ricota
4h
Torta Rogel
2u. 20min
Pavlova
5h 20 min.
Minitartaletas de lemon pie
1h 45min
Empanadas criollas
3 Std.
Dulce de leche pastelero
3 Std.