红油豆腐
TM5 TM31 TM6

红油豆腐

3.4 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 克 肉糜
  • 1 汤匙 生抽
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 料酒
  • 3 瓣 蒜头
  • 5 克 油
  • 600 克 嫩豆腐, 约2盒,切块(约1.5厘米)
  • 2 汤匙 蚝油
  • 2 汤匙 辣豆瓣酱, 如:郫县豆瓣酱
  • ¼ 茶匙 盐
  • 5 克 麻油
  • 2 支 葱, 切成葱花

Voeding
per 1 人份
Calorieën
612 kJ / 146 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
8 g
Vezels
2.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten