Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 紅蘿蔔 ,切細條 (julienne) (詳見要訣)
- 150 克 甜豌豆 ,切丁片狀 (paysanne cut) (詳見要訣)
- 120 克 豌豆, 新鮮 ,帶殼
- 200 克 紅甜椒 ,切細條
- 40 克 橄欖油
- 2 茶匙 咖哩粉
- 80 克 洋蔥 ,切片
- 3 粒 蒜頭 ,切碎
- 300 克 韭蔥 ,切片
- 30 克 醬油
- 2 小撮 鹽 ,依個人口味調整
- 3 小撮 胡椒粉 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 584.5 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 542 mg