印度雞肉香米飯佐桃子

印度雞肉香米飯佐桃子

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 印度香米
    300 克
  • 750 克
  • 油菜籽油 外加1大匙
    20 克
  • 1 ¼ - 1 ¾ 茶匙
  • 油菜籽油
    20 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 去骨去皮雞腿肉 切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾
    400 克
  • 桃子罐頭 切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)
    800 - 850 克
  • 乾燥普蘿旺斯香草
    3 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 783.5 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 2376 kJ / 567.5 kcal
Vetten 15.8 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 86.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...