Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
燒烤醬汁
- 3 粒 蒜頭
- 20 克 油菜籽油
- 250 克 蕃茄泥
- 120 克 水
- 90 克 白葡萄酒醋
-
70
克 原蔗糖
of 70 克 冰糖 (紅冰糖) - 70 克 黃芥末
- 30 克 烏斯特調味醬
- 1 - 1 ½ 茶匙 紅辣椒粉 (任何種類)
- 2 茶匙 煙燻紅椒粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
豬肋排
- 700 克 豬肋排 ,切小段 (3公分x 10公分) (詳見要訣)
- 15 克 薑 ,切薄片 (0.2公分)
- 400 克 水
- 600 克 馬鈴薯 ,切塊 (3公分)
- ½ 茶匙 鹽
- 油菜籽油 ,煎肋排用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg