Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
紫高麗菜和紅蘿蔔沙拉
- 100 克 鹽味烤花生
- 1 把 新鮮香菜
- 100 克 紫高麗菜 ,切塊
- 50 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 20 克 香油
- 10 克 黑糖
- ¼ 茶匙 乾辣椒碎片
麵糰
- 175 克 水
- 1 包 乾酵母粉 (7克)
- 10 克 黑糖
- 350 克 麵粉
- 10 克 葵花油
- ¼ 茶匙 鹽
紅燒肉和組合刈包
- 2 粒 蒜頭
- 30 克 薑 ,切薄片
- 20 克 葵花油 ,多備一點
- 100 克 紫洋蔥 ,切半,切條
- 600 克 去皮五花肉 ,切片 (2-3公分)
- 20 克 黑糖
- 1 茶匙 大茴香籽粉
- 100 克 米酒
- 100 克 醬油
- 50 克 水
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 2976 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 971 mg