Apparaten en accessoires
銅鑼燒
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
5 人份
Ingrediënten
-
蛋黃2 顆
-
蜂蜜 (約 1 大匙)20 克
-
牛奶 (約 5 大匙)75 克
-
沙拉油 (約 1 大匙)13 克
-
醬油 (optioneel) 上色用¼ 茶匙
-
低筋麵粉 (約⅔杯),過篩100 克
-
蛋白2 顆
-
糖 (共約2.5 大匙)35 克
-
蜜紅豆餡 適量,自製或市售
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
78.4 mg
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
629.3 kJ /
150.5 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
77.1 g
Koolhydraten
23.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
在家自煮-烘焙進修班
11 recepten
Taiwan
Taiwan
煎煮好料理
10 recepten
Taiwan
Taiwan