Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊
- 2 枝 新鮮百里香 ,取葉
- 40 克 橄欖油 ,多備一點煎肉用
- 500 克 牛肉 ,去骨,整塊
- 150 克 新鮮蘑菇 ,切片
- 2 片 乾燥月桂葉
- 25 克 高湯醬 ,蔬菜高湯醬或肉高湯醬
- 25 克 蕃茄泥
- 80 克 紅葡萄酒
- 80 克 水
- 新鮮巴西利 ,擺盤用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 75 mg