Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 50 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 400 g ziemniaków, pokrojonych w 1 cm kostkę
- 20 g grzybów, suszonych, np. borowików, podgrzybków
- 1200 g wody
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 - 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 609.2 kJ / 145.6 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 498.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa gulaszowa z białej fasoli
45min
Zupa grochowa
1u.
Kapuśniak z białej kapusty z boczkiem
55 Min
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1h 15 min
Londyńska zupa grochowa
50min
Kartoflanka z grzybami i wędzonym boczkiem
50min
Zupa z ogórków konserwowych (Rassolnik)
1h 20min
Kapuśniak
50min
Kapuśniak z młodej kapusty
40min
Zupa botwinka
40min
Szwajcarski krupnik
40min
Kapuśniak kaszubski
45min