Apparaten en accessoires
Koken van parelspeltgraan
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
-
parelspeltgraan200 - 500 g
-
water400 - 700 g
-
zout½ - 1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
0.6 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
910.6 kJ /
217.5 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
37.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Vegan challah brood
2u. 30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Roergebakken champignons
55min
Gazpacho
1u. 15min