
Apparaten en accessoires
Koken van parelspeltgraan
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
-
parelspeltgraan200 - 500 g
-
water400 - 700 g
-
zout½ - 1 ½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
217.5 kcal /
910.6 kJ
Eiwitten
10.6 g
Vetten
0.9 g
Koolhydraten
37.8 g
Vezels
37.8 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
0.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
Geen beoordelingen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Mexicaanse limoensoep
40min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Vloeibare karamel
25min