Apparaten en accessoires
Koken van parelspeltgraan
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
-
parelspeltgraan200 - 500 g
-
water400 - 700 g
-
zout½ - 1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
0.6 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
910.6 kJ /
217.5 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
37.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Pindakaas Crackers
35min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Boemkool buffalo hapjes
35min