Apparaten en accessoires
Koken van parelspeltgraan
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
8 porties
Ingrediënten
-
parelspeltgraan200 - 500 g
-
water400 - 700 g
-
zout½ - 1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
0.6 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
910.6 kJ /
217.5 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
37.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Peren in rode wijn
5u.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min