Apparaten en accessoires
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
sugar180 g
-
egg yolks4
-
Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces150 g
-
milk min. 3,2%420 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt2 - 3 pinches
-
clarified butter20 g
-
pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)400 g
-
brandy20 - 30 g
-
ground cardamom2 - 3 pinches
-
ground allspice (optioneel)2 - 3 pinches
-
finely chopped walnuts (optioneel) toasted, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
383.8 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1949.7 kJ /
466 kcal
Vetten
27.6 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
45.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cold Cravings
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Vegan Chocolate Cake
Geen beoordelingen
Honey Mustard Salmon en Papillote
40min
Lemon Shortbread Cookies
1u. 45min
Apple and Pear Hot Cereal
Geen beoordelingen
Dukkah
5min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1u.
Icing sugar
5min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Quick Rise Basic Bread
45min