Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • sugar
    180 g
  • egg yolks
    4
  • Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces
    150 g
  • milk min. 3,2%
    420 g
  • cream, min. 30% fat
    200 g
  • salt
    2 - 3 pinches
  • clarified butter
    20 g
  • pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • brandy
    20 - 30 g
  • ground cardamom
    2 - 3 pinches
  • ground allspice (optioneel)
    2 - 3 pinches
  • finely chopped walnuts (optioneel) toasted, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 383.8 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1949.7 kJ / 466 kcal
Vetten 27.6 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 16.6 g
Koolhydraten 45.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...