Brochetas de pez espada al teriyaki con arroz al curry

Brochetas de pez espada al teriyaki con arroz al curry

4.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

Salsa Teriyaki
  • 100 g salsa de soja
  • 30 g de vinagre de arroz
  • 35 g de azúcar moreno
  • 50 g de sake
  • 75 g de mirin
Brochetas
  • 1 rodaja de pez espada en dados de 2 cm
  • ½ calabacín en trozos de 2-3 cm.
  • ½ pimiento rojo en trozos de 2-3 cm.
Arroz
  • 300 g de arroz basmati
  • 20 g de aceite de oliva
  • 150 g de cebolla en octavos
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 1-2 cm
  • 2 dientes de ajo
  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de cúrcuma molida
  • 1 cucharadita de curry en polvo
  • 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 3498.4 mg
Eiwitten 25.8 g
Calorieën 2081 kJ / 497 kcal
Vetten 9.5 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 78.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...