Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di olio neutro, per esempio olio di girasole
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 50 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 2 anici stellati
- 2 peperoncini rossi secchi
- 600 g di carne di manzo (ad es. lombata), a cubetti (3 cm)
- 600 g di acqua
- 50 g di salsa di soia chiara (v. Consigli)
- 10 g di salsa di soia, scura (v. Consigli)
- 400 g di patate, a cubetti (4 cm)
- 400 g di noodle udon, congelati (v. Consigli)
- 2 - 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per cospargere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2870 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Geen beoordelingen
Coq au vin
2 Std.
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1 Std. 20 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1hod. 30min
Vol-au-vent con polpettine
30 Min
Stufato di agnello
50 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Salsa french dressing
20 Min
Crêpe
1 Std. 15 Min