Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky (3 cm)
- 6 vajec, středních (53-63 gramů), chlazených
- voda, na dolití ke značce 1 l
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55 min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15 Min
Vejce obarvená nazeleno
55 min
Vejce obarvená naoranžovo
55 min
Vejce obarvená nažluto
55 min
Sorbet v pomeranči
8h 25min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
Volská oka v páře
15 Min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20 min
Karamely
2h
Restovaná cuketa (200 gramů)
20 min