Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz cheddar cheese, cut into pieces
- 40 oz water
- 8 oz ground beef
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season beef, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season beef, to taste
- 8 oz dried elbow macaroni pasta
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 1 oz unsalted butter
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 2 tbsp tomato paste
- 1 oz all-purpose flour
- ½ tsp chili powder
- ½ tsp paprika
- 15 oz canned diced tomatoes, with juices
- 4 oz milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1841.2 kJ / 440.1 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 538.8 mg
Alternatieve recepten
Macaroni and Cheese
35min
Chutney Chicken
30 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Fettuccine Alfredo
40 min.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Penne Bolognese
40 min.