Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g)
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Oregano
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 40 g Oliven, grün, entsteint, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 100 g Feta, zerbröselt
- 60 g Rucola
- Olivenöl zum Beträufeln
- Balsamico, hell, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1153 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caprese-Baguette
14 Std.
Gemüse-Schmand-Kuchen
1 godz. 30 min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15min
Gemüse-Döner
40min
Spinat-Crostini
20 min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.
Caprese Wraps
10 min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 godz. 10 min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min