Apparaten en accessoires
藥燉鱸魚湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
2 人份
Ingrediënten
-
水1000 克
-
當歸 (約10克),洗淨,瀝乾2 片
-
黃耆 洗淨,瀝乾5 克
-
紅棗 洗淨,瀝乾5 克
-
薑 切片15 克
-
鱸魚 (整尾),清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)300 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
243.3 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
491.7 kJ /
117.5 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
17.5 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan