Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 紫高麗菜 ,去除核心,切塊(3 公分 x 5 公分,需可放入上蓋寬口處),請勿將葉片分開
- 100 克 紅甜椒 ,切成 2塊,去籽和白膜
- 100 克 紫洋蔥 ,對半縱切
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮
- 100 克 櫛瓜 ,不削皮,去除頭尾
- 3 粒 蒜頭
- 1260 克 水
- 120 克 滑順花生醬
- 80 克 醬油
- 3 大匙 蜂蜜
- 20 克 黑麻油
- 40 克 米醋
- 1 ½ 茶匙 乾薑粉
- 40 克 新鮮檸檬汁
- 40 克 羅望子醬
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,去籽,切段
- 1 枝 新鮮檸檬香茅 ,切段
- 80 克 紅蔥頭 ,切對半
- 2 茶匙 薑黃粉
- 2 茶匙 孜然粉
- 20 克 油 ,加 1 汤匙面条
- 2 - 2 ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 600 克 牛臀肉 ,切成條(1-2 公分 x 5-7 公分)
- 220 克 雞蛋麵
- 1 - 2 大匙 新鮮香菜葉 ,切碎
- 1 - 2 大匙 烘烤芝麻粒
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3728 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2593 mg