紅棗牛蒡鮮菇湯

紅棗牛蒡鮮菇湯

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    5 顆
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 牛蒡 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 1000 克
  • 玉米 切段(約2公分)
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    100 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 183.1 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 619.9 kJ / 148.2 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 29.2 g
Koolhydraten 29.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...