Apparaten en accessoires
紅棗牛蒡鮮菇湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾5 顆
-
嫩薑 切片15 克
-
牛蒡 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水1000 克
-
玉米 切段(約2公分)150 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段100 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
183.1 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
619.9 kJ /
148.2 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
29.2 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan