薑燒柚子杏鮑菇

薑燒柚子杏鮑菇

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 20min
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 醬油
    90 克
  • 米酒
    40 克
  • 切片
    40 克
  • 柚子蜜
    80 克
  • 杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Eiwitten 18.4 g
Calorieën 1950 kJ / 466 kcal
Vetten 2.2 g
Vezels 15.3 g
Koolhydraten 100 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...