Apparaten en accessoires
野蔬烤鮭魚
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
1 人份
Ingrediënten
-
新鮮鮭魚片 (每片約250克)1 片
-
日式醬油15 克
-
橄欖油10 克
-
洋蔥 切細絲50 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段60 克
-
新鮮玉米筍 切斜片50 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 泡軟瀝乾1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
967.4 mg
Eiwitten
47.1 g
Calorieën
2838.5 kJ /
678.4 kcal
Vetten
45.4 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
15710.4 g
Koolhydraten
20.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan