Apparaten en accessoires
涼拌魚鱗凍
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 45min
4 人份
Ingrediënten
魚鱗凍
-
青蔥 洗淨2 根
-
乾燥魚鱗片150 克
-
白醋80 克
-
水3200 克
-
薑 洗淨,切片40 克
-
米酒1 大匙
醬汁&組合
-
白芝麻油1 大匙
-
花椒粒1 茶匙
-
蒜頭 切末1 大匙
-
新鮮紅辣椒 切末½ 條
-
鹽½ 茶匙
-
二砂糖1 大匙
-
辣油1 大匙
-
醋1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
小黃瓜 洗淨,切片1 條
-
香菜 洗淨,切段(約1公分)1 枝
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
904.2 mg
Eiwitten
132.3 g
Calorieën
3996.9 kJ /
955.3 kcal
Vetten
30.7 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
吃出美顏肌
10 recepten
Taiwan
Taiwan