Piza de longa fermentação
TM6

Piza de longa fermentação

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Massa

  • 320 g água
  • 3 g fermento de padeiro fresco
  • 400 g farinha tipo 65
    of 400 g farinha de manitoba
  • 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ pincelar
  • 1 c. chá de extrato de malte, líquido
  • 8 g sal

Cobertura

  • 1 dente de alho
  • 20 g azeite, mais q.b. p/ regar
  • 200 g curgete cortada em cubos (2 cm)
  • 1 - 2 pitadas de sal
  • 150 g queijo mozarela de búfala escorrido, cortado em fatias
    of 150 g queijo mozarela escorrido, cortado em fatias
  • 200 g tomate-cereja cortado em metades
  • 50 g queijo parmesão, em lascas
  • 3 - 4 folhas de manjericão

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2560 kJ / 611 kcal
Eiwitten
22 g
Koolhydraten
75 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
4.8 g
Natrium
1060 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten