Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 320 g água
- 3 g fermento de padeiro fresco
-
400
g farinha tipo 65
of 400 g farinha de manitoba - 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ pincelar
- 1 c. chá de extrato de malte, líquido
- 8 g sal
Cobertura
- 1 dente de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g curgete cortada em cubos (2 cm)
- 1 - 2 pitadas de sal
-
150
g queijo mozarela de búfala escorrido, cortado em fatias
of 150 g queijo mozarela escorrido, cortado em fatias - 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 50 g queijo parmesão, em lascas
- 3 - 4 folhas de manjericão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2560 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de Especiarias
Geen beoordelingen
Biscoito natalino
2ωρ. 35 λεπτ.
Pão de mandioquinha
1ωρ. 10 λεπτ.
Manteiga ghee
1ωρ. 10 λεπτ.
Leite de castanha-do-pará
8ωρ. 15 λεπτ.
Mistura rústica de especiarias para pão
Geen beoordelingen
Pirulitos
40 Min
Gelado de caramelo salgado
14 Std.
Ketchup de tomate
1h 15min
Caldo de legumes
45min
Claras em neve
5 λεπτ.
Técnica Rebuçados
Geen beoordelingen