Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 14u. 30min
1 unidad

Ingrediënten

Masa madre de centeno
  • 200 g de agua
  • 30 g de pie de masa de centeno
  • 150 g de harina integral de centeno
Soaker
  • 150 g de granos de centeno
  • 250 g de agua
  • 1 pellizco de sal
Masa principal
  • 100 g de agua fría
  • 10 g de sirope de cebada malteada
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 300 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas de especias para pan (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 4995.3 mg
Eiwitten 70.8 g
Calorieën 9259 kJ / 2213 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 50.1 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 464.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...