Compatibele versies
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 464.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 50.1 g
- Natrium
- 4995.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Chorizo norteño
30 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16hod. 45min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de agua
3 Std.