Compatibele versies
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 464.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 50.1 g
- Natrium
- 4995.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan blanco
3h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Masa madre en polvo
24h 10 min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min