Compatibele versies
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan (optioneel)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 464.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 50.1 g
- Natrium
- 4995.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15sa
Masa madre de centeno
96j 20 menit
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Pan de trigo con masa madre
15sa
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Pan Venecia
17sa 10 dk
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25sa 20 dk
Pan payés con masa madre
16sa
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
2h 30 min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min