Compatibele versies
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 190 g de agua
-
150
g de harina integral de centeno
of 150 g de harina de centeno - 15 g de pie de masa de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 160 g de agua fría
- 100 g de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 3 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pie de masa de centeno
- 1 cucharada de agua
- 3 - 4 hojas de salvia fresca
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10138 kJ / 2423 kcal
- Eiwitten
- 88.6 g
- Koolhydraten
- 406.3 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 28.4 g
- Natrium
- 5321.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan de centeno y manteca
16h
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14 Std.
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Pan payés con masa madre
16h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Masa madre de trigo
96 Std.
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min