Compatibele versies
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 190 g de agua
-
150
g de harina integral de centeno
of 150 g de harina de centeno - 15 g de pie de masa de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 160 g de agua fría
- 100 g de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 3 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pie de masa de centeno
- 1 cucharada de agua
- 3 - 4 hojas de salvia fresca
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10138 kJ / 2423 kcal
- Eiwitten
- 88.6 g
- Koolhydraten
- 406.3 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 28.4 g
- Natrium
- 5321.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fougasse con masa madre
14 godz. 30 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 godz. 30 min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min