Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9277 kJ / 2217 kcal
- Eiwitten
- 72.5 g
- Koolhydraten
- 436.5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 4784.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16sa
Mini baguettes rústicas
16h 30 min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan greñado art
3h 30min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23u.
Pan Venecia
17h 10min
Pan payés con masa madre
16sa
Baguettes parisiennes
15h 30min