Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9277 kJ / 2217 kcal
- Eiwitten
- 72.5 g
- Koolhydraten
- 436.5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 4784.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan corsario doble
Brak ocen
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min