Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g ulei de măsline
- 3 căței de usturoi
- 500 g carne de vițel pentru friptură, fără os, tăiată cuburi (3 cm) (zvântată cu hârtie absorbantă)
- 100 g vin alb
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți sau sferturi
- 10 g făină
- 70 - 80 g jambon crud-uscat, cuburi
- 1 lingură boia de ardei
- 400 g supă de carne
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 600 - 700 g amestec de legume congelate
- 4 ouă fierte, tăiate sferturi
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioșe Mac 'n' Cheese
1 Std.
Tocană de fasole albă și usturoi
50 Min
Iahnie de fasole
30hod. 45min
Pomana porcului
15 Min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 Min
Limonadă cremoasă cu turmeric și ghimbir
Brak ocen
Spaghetti Vongole
Brak ocen
Copane de pui în sos picant puttanesca
2 Std. 15 Min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1ωρ. 10 λεπτ.
Tocană de vițel, în pâine
6ωρ. 30 λεπτ.
Salată de varză cu vinegretă de migdale și portocale
15 Min
Salată de varză cu dressing de morcovi și ghimbir
Brak ocen