Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g ulei de măsline
- 3 căței de usturoi
- 500 g carne de vițel pentru friptură, fără os, tăiată cuburi (3 cm) (zvântată cu hârtie absorbantă)
- 100 g vin alb
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți sau sferturi
- 10 g făină
- 70 - 80 g jambon crud-uscat, cuburi
- 1 lingură boia de ardei
- 400 g supă de carne
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 600 - 700 g amestec de legume congelate
- 4 ouă fierte, tăiate sferturi
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Varză și costițe gătite lent
12 Std. 20 Min
Prăjiturele cu ciocolată, gătite la aburi
Geen beoordelingen
Paste cu sos consistent de legume
Geen beoordelingen
File de vițel cu corcodușe
1h 50min
Orez cu pui Hainan (cu capac pentru cuțit)
Geen beoordelingen
Gem de fructe de pădure
1h
Tocăniță de pui, cu fasole roșie și cartofi dulci
45 min
Tocăniță de miel și fasole verde
Geen beoordelingen
Risotto cu ciuperci și parmezan
Geen beoordelingen
Batoane congelate, cu unt de arahide și ciocolată
1h 30min
Iahnie de fasole
30h 45 min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 godz. 20 min