Compatibele versies
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 210 g bread flour, plus extra to dust
- 2 eggs, large
- 4 egg yolks, from large eggs
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- 15 g whole milk
- ½ tsp salt
- 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
85
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
30
g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
of 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 115 g whipping cream
- 60 g passion fruit purée
-
30
g apricot liqueur
of 30 g apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 214 mg
Alternatieve recepten
Margherita Pizza
2h 10min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Tex-Mex Red Rice
1h
Fruit Ice Cream
5min
Black Lemonade
144 godz.
Mystery Soup
55min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Tropical Popsicles
4 Std. 5 Min
Confetti Rice
45min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2h 15min
Tarte Tatin
Geen beoordelingen
'Qamar el-din' juice
5min