Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de parmesão
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 2 pitadas de sal
Bavaroise de beterraba
- 2 folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g água
- 2 pitadas de piripíri
- 2 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- 150 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
- Aneto, só as folhas q.b. p / guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1676 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 994 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55 Min
Gelado de pera com praliné
20 Min
Gaspacho de milho e jalapeño
Geen beoordelingen
Pãezinhos de ameixa com molho de ameixa
Geen beoordelingen
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40 Min
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Geen beoordelingen
Bacalhau à abade de Priscos
50 Min
Puré de couve-flor com trufa
25 Min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 Min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Piza fresca com pesto de pistácio
40 Min
Sorvete de pêssego light
5min