Bavaroise de beterraba com salmão fumado

Bavaroise de beterraba com salmão fumado

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 5u. 20min
6 doses

Ingrediënten

Massa de parmesão
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • farinha tipo 65
    100 g
  • manteiga cortada em pedaços
    100 g
  • sal
    2 pitadas de
Bavaroise de beterraba
  • folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
    2
  • Água q.b. p/ hidratar
  • beterraba cortada em pedaços
    400 g
  • piripíri
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • sal
    2 pitadas de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    150 g
  • salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
    200 g
  • Aneto só as folhas q.b. p / guarnecer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 994 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 1676 kJ / 400 kcal
Vetten 29 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...