Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de parmesão
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 2 pitadas de sal
Bavaroise de beterraba
- 2 folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g água
- 2 pitadas de piripíri
- 2 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- 150 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
- Aneto, só as folhas q.b. p / guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1676 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 994 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1 Std.
Sopa de beldroegas e tomate
50min
Nuvem de espelta
16h 30min
Noodles de Soba
Geen beoordelingen
Sopa fria de pêssego com lulas
1h 5min
Sopa de frango asiática
45min
Bijoux de espelta
14h 30min
Pastéis de aveia e caju
1hod. 50min
Sopa picante de couve-flor
30min
Ameixas de Elvas em calda
144u. 30min
Patê de beringela e pimento
50min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min