Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de parmesão
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 2 pitadas de sal
Bavaroise de beterraba
- 2 folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g água
- 2 pitadas de piripíri
- 2 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- 150 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
- Aneto, só as folhas q.b. p / guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1676 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 994 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins de mirtilo e queijo vegan
1h 20min
Cannelés (canelados de bordéus)
13 Std. 45 Min
Bolo de abóbora
1 godz. 25 min
Gelado de leite de coco e frutos silvestres
8h
Crumble de ameixa e avelã
35min
Ameixas de Elvas em calda
144 Std. 30 Min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45min
Pevides com cenoura e agriões
30min
Caldo de cebola com ovo esfarrapado
40min
Creme de beterraba e laranja
40min
Creme de couve-flor com couve roxa
30min
Bolo de amêndoa e gila
1h 40min