Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sellado de la carne
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 cucharadas de mantequilla
- 1 cucharada de azúcar
- 800 g de lomo centro de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa y cocción de la carne
- 200 g de chalotas cortadas en cuatro
- 50 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 400 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 20 g de miel de abeja
- 50 g de damascos deshidratados
- 50 g de ciruelas descarozadas deshidratadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2051 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 26.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Mini albóndigas con salsa de hongos
1h 10 min
Plateada al jugo
3h 40min
Goulash
1h
Cazuela de pollo con papas
40min
Espuma helada de limón y menta
7h 30 min
Asado alemán
1h 25min
Causa peruana de camarones
2h 50min
Dobladitas
1h 5 min
Pastelera de choclo
1h
Arroz sabroso
25 min
Mousse de cilantro
4 Std. 15 Min