Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sellado de la carne
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 cucharadas de mantequilla
- 1 cucharada de azúcar
- 800 g de lomo centro de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa y cocción de la carne
- 200 g de chalotas cortadas en cuatro
- 50 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 400 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 20 g de miel de abeja
- 50 g de damascos deshidratados
- 50 g de ciruelas descarozadas deshidratadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2051 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 26.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asado alemán
1h 25min
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
1h 25min
Goulash
1h
Pavo tonnato
4h 30 min
Budín de atún
50min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Causa peruana de camarones
2 Std. 50 Min
Ensalada de papas con aliño alemán
1h 25min
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35min
Solomillo de cerdo con puré de arvejitas
2h 25min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h
Plateada al jugo
3h 40min