Pizza Napoletana

Pizza Napoletana

4.1 128 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u.
2 Stück

Ingrediënten

  • Wasser
    350 g
  • Hefe (erbsengroß)
    1 g
  • Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bestäuben
    500 g
    500 g Dinkelmehl Type 630, und etwas mehr zum Bestäuben
  • Salz
    2 ¾ TL
  • Tomaten in Stücken
    300 g
    300 g stückige Tomaten
  • Olivenöl
    20 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet (optioneel)
    1 TL
  • Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)
    2 Kugeln
  • Basilikum abgezupft, zerzupft
    ½ Bund

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Natrium 3629 mg
Eiwitten 66 g
Calorieën 5614 kJ / 1342 kcal
Vetten 45 g
Vezels 29.1 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 185 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...