Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Butter zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen
- 1 Prise Salz
- 50 g Wasser
- 200 g Cashewkerne
Karamell-Füllung
- 250 g brauner Zucker
- 70 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 180 g Schmand
- ¼ TL Salz
Topping und Fertigstellung
- 4 - 5 Bananen, längs halbiert
- 350 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Schmand
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 25 g Kokosfett
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1894 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Bananen-Tarte-Tatin
50min
Schokoladen-Baiser-Auflauf
1h
Trifle mit Karamellcreme
3h 30min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5 godz.
Banoffee-Auflauf
1h 40min
Spinat-Poke-Cake mit Frischkäseguss
2 Std. 40 Min
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27h
Brownies mit Vanille-Pistazien-Creme
10 godz.
Karamell-Cheesecake
7 Std. 15 Min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 godz.
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min